Gjuha / Language
Kërko
Elektro DT Projekt

           Kjo kompani është themeluar në vitin 1991 me emrin Elektro Projekt. Pas ristrukturimit në vitin 2005 është emëruar me emrin Elektro DT Projekt. Veprimtaria kryesore e kompanisë tonë është projektimi dhe implementimi i sistemeve të rregullimit automatik në lëmi të ndryshme të industrisë, si energjetikë, përgatitje kimike të ujit, mihje, etj.

           Në vitin 2005 kemi nënshkruar kontratë mbi përfaqësimin e kompanisë Siemens për territorin e Kosovës në lëmin e automatikës – A&D, me ç’rast kemi krijuar edhe stafin e nevojshëm për PLC Siemens, SCADA sisteme, dhe për zgjedhjen e produkteve nga kjo kompani.

           Gjithashtu në vitin 2005, me kompaninë gjermane Phoenix Contact kemi bërë nënshkrimin e kontratës mbi përfaqësimin e tyre në territorin e Kosovës, për të gjitha produktet dhe shërbimet që ofron kjo kompani.

           Në vitin 2006, kemi arritur që të bëjmë nënshkrimin e kontratës për përfaqësimin e kompanisë së njohur gjermane për produktet e saja Wieland Electric.

           Me përkrahjen dhe mbështetjen e fortë të këtyre kompanive dhe arsimin e kuadrit tonë në fusha specifike kemi arritur që të bëjmë përgatitjen e ofertave, projektimin dhe implementimin e disa projekteve.

Ridrejtuesi trefazorë urë Tip EDT‐RDR
Ridrejtuesi trefazorë urë, Tip EDT‐RDR përdoret për ngasjen e DC motorëve të fuqisë , si dhe rregullimine fuqisë së DC motorëve dhe ngarkesave tjera DC. Ne Fig.1 është paraqitë ridrejtuesi i fuqisë i realizuar me ndihmën e tiristoreve të fuqisë. Kliko këtu.
 

Shenime për partnerët

  • 1
  • 2
  • 3
Siemens, Germany

Siemens, Germany

Përgjigje nga A deri në ZH, Siemens është udhëheqësi i vetëm në botë për produkte të teknologjisë, inxhinierisë së automatizimit dhe prodhimeve për të gjitha sektorëve industrial. ...
PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

        Selia e Phoenix Contact gjendet ne Gjermani, në lindje të Westphalia-Lippe. Që nga themelimi i saj me 1923, kompania është bërë një ndër aktorët kryesor në botë. Katër zona të...
Wieland

Wieland

        Konektorët e sigurt për lidhje elektrike përbëjnë thelbin e produkteve tona dhe kanë qenë thelbi i saj që nga themelimi i kompanisë. Megjithatë, lidhjet e mira me konsumatorët janë...
VIN-Projekt

VIN-Projekt

        Themeluar më 1992 në Zagreb, është i specializuar në projektimin elektrik, realizimin e projekteve, lëshuarjen në punë dhe testimin, riparim dhe shërbim. ...
ABB, Croatia

ABB, Croatia

        ABB është një udhëheqës në energji dhe automatizimin e teknologjive që mundësojnë shërbim dhe të industrisë së konsumatorëve për të përmirësuar performancën, ndërsa ulja e ndikimit...
KONCAR ENGINEERING

KONCAR ENGINEERING

PRODUKETET DHE SHËRBIMET : inxhinierim : planifikim : prodhimi i strukturave të çelikut për ‘switchyards’ : instalimi : testimi në...
Omega

Omega

        Since its inception in 1962, OMEGA has grown from manufacturing a single product line of thermocouples to an established global leader in the technical...
MDR

MDR

        MDR offers the highest level of detection and separation of metallic impurities due to rich development and production experiences. MDR offers: • separation of ferroma...