Gjuha / Language
Kërko
        Selia e Phoenix Contact gjendet ne Gjermani, në lindje të Westphalia-Lippe. Që nga themelimi i saj me 1923, kompania është bërë një ndër aktorët kryesor në botë. Katër zona të prodhimit në Gjermani dhe pesë qendra të prodhimit në mbarë botën përbëjnë rrjetin e prodhimeve të kompanisë.
Kjo rrjetë garanton tregun dhe fleksibilitetin, me ekspertizë të njëjtë ku do qoftë në Evropë, Amerikë ose Azi. Kudo që të jenë konsumatorët tonë në botë, kualiteti i shërbimeve tona është i njëjtë.

alt

Struktura e Korporatës

Phoenix Contact-i operon treg pesë sektorë të biznesit:

  • Teknologjia industriale e lidhje - CLIPLINE
  • Metoda e lidhjes së pajisjes - COMBICON/PLUSCON
  • Rrufe mbrojtje - TRABTECH
  • Kushtëzimi i sinjalit - INTERFACE
  • Automatizim - AUTOMATION
alt